2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

IMAHÁZ AVATÁS DEBRECENBEN

Februári püspöki körútja utolsó állomásaként dr. Patrick Streiff püspök vasárnap délután felavatta a Debreceni Metodista Gyülekezet imaházát. A február 6-án délután 15 órakor kezdődő ünnepi istentiszteleten több mint harmincan voltak együtt az épületben, amelyben két éve folynak az átalakítási és felújítási munkálatok.

A püspök igehirdetési szolgálatát dr. Ormóshegyi Zoltán tolmácsolta angol nyelvről, a liturgiában szolgáltak Elek István, Gulyás Zoltánné és Nagy Szabolcs. Orgonán játszott Nagy Mihály.

„Hálásak vagyunk püspökünk látogatásáért ezekben a napokban, és a gyülekezetek fejlődéséért, amely mindnyájunk számára nagy bátorítást és lelki inspirációt jelent. Ahogy püspökünk is megjegyezte: valójában nem is az épület, hanem azon emberek közössége az igazán lényeges, akik a gyakorlatba szeretnék ültetni, meg akarják élni és valósítani Isten akaratát, és jelen vannak a gyülekezet életében. Az elmúlt napoknak ez volt az egyik kulcsüzenete” – jegyezte meg dr. Khaled László szuperintendens a mai debreceni istentisztelet végén.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

METODISTA PÜSPÖKI NYILATKOZAT A KÖZEL-KELETI KONFLIKTUSBAN

Püspöki Tanács | 2023. október 9. | Az Egyesült Metodista Egyház püspökei elítélik a közel-keleti ...