2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

4. FIATAL FELNŐTT KONFERENCIA

(L)imitatio Christi címmel, 2021. szeptember 30 – október 3. között került megrendezésre a 4. országos metodista fiatal felnőtt találkozó Inárcson a Kelet-Európa Misszió konferencia központjában. A covid miatti egy éves kihagyás után találkoztak újra a 25-40 év közötti korosztály képviselői (közel 30 fő), akik egyre szorosabb országos egység kialakítására is törekszenek.

A diplomaszerzés utáni mindennapok, az otthontól való elszakadás, az új egzisztencia megteremtése, az új család és otthon megalapozása merőben más élethelyzetet jelent, mint az egyetemista életvitel. Ezekben az élet-szituációkban is szeretnénk Krisztus követőként jelen lenni, és tanítványi küldetésünket betölteni. Ebben segít a fiatal felnőttek országos metodista közössége, és ebben segített a mostani táborunk is – fogalmazott Sztupkai Kristóf lelkész a fiatal felnőttek közötti szolgálat felelőse.

A hétvégén dr. Szalai András sorozatát hallgatták végig a résztvevők. Az előadások utáni egyéni csend, illetve azt követően közös forum segített a téma mélyebb feldolgozásában. A hétvégét úrvacsorai istentisztelet zárta le, melyen Kovács Zoltán Mihály, miskolci lelkipásztor prédikált.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...