2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

AZ EVANGÉLIUMI EGYHÁZAK SZÖVETSÉGÉNEK KÖZGYŰLÉSE

Október 7-én csütörtökön délután volt az Evangéliumi Szabadegyházak Szövetségének (ESZSZÖV) tisztújító közgyűlése, amelyen mintegy tíz tagegyház és gyülekezet képviseltette magát. A bevett egyházak részéről a Pünkösdi Egyház és a Metodista Egyház vezetői voltak jelen, a különböző szabadegyházakat többek között a Golgota Gyülekezet és a Szabadkeresztény egyház képviselte.

A jelenlevő tizenötfős közgyűlésen az egyházi vezetők beszámoltak az elmúlt másfél évben szerzett tapasztalatokról és bizonyságokról. Mindnyájan különleges próbatételeken estünk át, de a rendkívüli helyzetekben Isten megtartásáról, jelenlétéről és a gyülekezetbe újonnan csatlakozókról, megtérőkről is szóltak a bizonyságtételek – mondta el dr. Khaled László metodista szuperintendens, aki Pásztor Zoltán országos laikus elöljáróval képviselte a metodista egyházat.

A tisztújító választások eredményeként a következő négyéves ciklusban, 2021-2025 között Pataky Albert (pünkösdi egyház) újra az ESZSZÖV elnöke, Lakatos Péter (szabadkeresztény egyház) az alelnök, és Bánki Lajos (golgota gyülekezet) a titkár.

Isten áldja meg Jézus Krisztus által az evangélium útját Magyarországon!

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...