2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

KRISZTUS EVANGÉLIUMA KISVASZARON

Hecker Márton, Dombóvár – Nagy várakozással és izgalommal készültünk a kisvaszari, iskolások számára meghirdetett napközis táborra. Dombóvárról két fiút vihettünk magunkkal, Kisvaszarról legtöbbször 16 iskolás is látogatta a hét alkalmait. Munkatársak voltak feleségem, lányaink Noémi és Dorka mellett Horváth Sanyi és Dorcsi a Szekszárdi Körzetből, Harman Ádám Szegedről és Orth Fanni és Julcsi a Kiscelli Gyülekezetből.

Délelőttönként Dávid története foglalkoztatott bennünket, délután Farkas Jánosné Zsóka néni: Fehérke című regényét dolgozták fel a munkatársak. Értékes és izgalmas kreatív ötletek megvalósítása volt a délutáni program egy része, de játékok, énekek, és a tábor végi értékelés és jutalmak sem hiányozhattak. Aranymondásként a 23-ik Zsoltár verseit tanulták meg a lelkes résztvevők. Tízórait, uzsonnát tudtunk biztosítani a táborozóknak. A helyiek otthon ebédeltek, a segítők és a két dombóvári fiú a vásárosdombói étteremben menü-ebédet fogyasztottunk.

Különleges öröm volt csütörtökön, június 29-én Mary White-tal és szeretteivel találkozni, hiszen több éves szeretet-kapcsolat köti össze a kisvaszariakat az El-Paso gyülekezet önkénteseivel. Ekkor volt a rekord-létszám, 32-en voltunk együtt! Kisvaszaron a Krisztus evangéliumát hirdettük 5 napon át. Tudjuk, hogy ez emberileg „bolondság”, de azoknak, akik hisznek, Istennek ereje.

Ezzel a reménységgel dolgoztunk. Hiszem, hogy a kiváló munkatársi csapat legalább annyi áldást nyert, mint a résztvevők. Mert „aki mást felüdít, maga is felüdül.” Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Központ anyagi támogatásáért, és a kölcsönkapott VW buszért, amelyek nélkül elképzelhetetlen lett volna a hét lebonyolítása.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...