2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

CSENDES PERCEK SZERKESZTŐSÉGI TALÁLKOZÓ

Április 21-én délután Csendes Percek szerkesztőségi találkozó volt Budapesten, amelyen a magyarországi szerkesztőségi vezetők és az amerikai Upper Room szerkesztőség vezetői vettek részt. Magyar részről Csernák István és felesége Csernák Éva, Kerekrétiné Szili Anna, Csontos Ivett, és dr. Khaled László szuperintendens, amerikai részről Kimberly Orr igazgató (a képen jobbra), és Peter Velander nemzetközi felelős voltak jelen élőben. Rajtuk kívül online csatlakozott be az Upper Room több munkatársa is a beszélgetésbe, amelyen a magyar nyelvű napi áhítatos kiadvány elmúlt 70 éves működését tekintették át, és a következő időszakban a továbblépés lehetőségeit szedték egybe, kitérve a különböző online platformok használatára is.

Az Upper Room amerikai munkatársai a következő napokban az ukrán-magyar határra fognak ellátogatni, ahol ukrán nyelven megjelentetett bátorító kiadványokat szeretnének átadni a menekülteknek. A kiadványokat több ezer példányban az elmúlt napokban Budapesten nyomtatták ki a metodista egyház közreműködésével. Ezt követően Siófokra fognak utazni, ahol egy négy napos nemzetközi kiadó konferencia lesz több nemzetközi szervezet részvételével.

 

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...