2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

IMÁDSÁG A BÉKÉÉRT

Hozzád kiálltunk Hatalmas! Irgalmas és megbocsátó az Úr az Istenünk, mégha fellázadtunk is ellene. Vétkeztünk és rosszat tettünk, gonoszok voltunk és lázadtunk, elfordultunk parancsolataidtól, nem hallgattunk prófétáidra. Uram, IGAZ vagy, de ma szégyen borít bennünket, mert vétkeztünk ellened.

Nem engedelmeskedtünk neked Istenünk. Az Úr nem habozott ránk hozni katasztrófát, mert az Úr a mi Istenünk igazságos mindenben amit tesz. Uram, minden igazságod cselekedeteid szerint, fordítsd el haragodat bűneink miatt. Most pedig Istenünk hallgasd meg könyörgésünket, leborulunk lábaid előtt. A Te kedvedért tekints kegyelettel, elhagyott szentélyeidre. Lásd meg városok nyomorúságát. 
 
Nem azért kérünk Uram mert igazak vagyunk, hanem a Te irgalmadban bízunk. Ne a vétkeinket nézd , hanem az Istenbe vetett hitünket. Benned bízunk Istenünk, végtelen jóságodban.
 
Ezt mondta az Úr: „Mert csak én tudom, mi a tervem veletek. Békességet, és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.” (Jer 29,11) Halleluja!
 
Jézus Krisztus nevében kérünk  Uram, hogy árazd el kegyelmeddel és áldásaiddal Ukrajna és Oroszország földjét és népét, hogy  legyen vége ennek a pusztító háborúnak és vérontásnak, hogy ott újra legyen BÉKE; hogy nagy tetteidért dicsőíthessék nagy Hatalmasságod e FÖLDÖN minden népek!
 
Hálát adunk Jézusnak, hogy Szent Lelke által velünk együtt imádkozik érettünk az Atyánál.  Hálát adunk Jézusunk azért is, mert fáradhatatlanul zörgetsz az első vezetők ajtaján, hogy velük vacsorázz, hogy ott bölcsességet kapjanak, ami által kinyílnának az szemük, hogy jobb békességben élni, mint életek vérét ontani.
 
Ámen.
 
 
(Fabók Lászlóné)

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...