2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

HIBRID VEZETŐI KONFERENCIA ÉS DIPLOMAOSZTÓ

Február 27-én volt a metodista egyház Vezetői Konferenciájának második napja, amely rendkívüli módon diplomaosztóval ért véget. A szombati napot a Wesley Iskola rektorának, Gusztinné Tulipán Máriának az Ézsaiás 40-ről szóló igetanulmánya nyitott meg (a képen), aki éves mottó igénkkel kapcsolatban („AKik az Úrban bíznak, erejük megújul!”) kiemelte: istenképünk gyógyulásával is összefügg, hogy Isten terve szerint a helyünkre állunk, megújulunk, megerősödünk. A délelőtt során Sztupkai Kristóf, Vigh Bence, Erdei-Nagy László, Pásztor István és Gyurkó József tartottak referátumokat az egyház és személyes életünk megújulásáról.

A konferencia Raffael Istvánné és Csonka Ferenc diplomaosztójával záródott, akik 60 illetve 120 kredites képzésük lezárásaként vehették át ünnepélyes keretek között diplomájukat. (Utoljára hét évvel ezelőtt, az Üdvhadseregnél volt a Wesley Iskolának diplomaosztója!) Bízunk benne hogy a jövőben egyre többen jelentkeznek a magyarországi felnőttképzések között is nyilvántartott Wesley Iskolai oktatásra.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...