2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÁLLANDÓ MEGÚJULÁSBAN – HÁZASSÁG HETE

A február 14-i Valentin-nap hete idén is Házasság Hete. A február 11-én elstartolt rendezvénysorozat idei mottója: „Állandó megújulásban”. Hazánkban 2008 óta, idén tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. Világszerte 21 országban ünneplik.

A hét utolsó napján, február 18-án vasárnap érkezik Magyarországra dr. Stefan Zürcher metodista püspök feleségével együtt, hogy délután az Abonyi Metodista Gyülekezetbe látogasson, ahol az istentisztelet végén a jelenlevő párok lehetőséget kapnak arra, hogy házasságuk megáldását kérjék – mondta el Kurdi Zoltán a körzet lelkipásztora.

A Házasság Hete kezdeményezés Angliából indult. Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...