2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÉBREDÉS AZ ASBURY EGYETEMEN

Ébredési alkalom kezdődött február elején az Asbury Egyetemen (wesleyánus teológia Wilmore városban, Kentucky államban). A beszámolók szerint az Asbury Egyetem múlt szerdán, február 8-án kezdett istentiszteletet tartani, és nem tervezetten azóta sem állt le. Éjjel-nappal! – Imádkozzunk együtt testvéreinkkel – Ébredésért a világban, Ébredésért Európában, Ébredésért Magyarországon!
 
Olivia Kazee bizonyságtétele: „Én is figyelemmel kísértem, és azt mondtam magamnak, hogy ha ma (a szabadnapomon) még mindig tart, akkor elmegyek. Annyira örülök, hogy megtettem! Találkoztam olyan emberekkel, akik egészen Murfreesboróból, Tennesseeből és Oklahomából is eljöttek, csak hogy ott lehessenek. Nem volt semmi őrültség, mint ahogy azt néhányan gondolják. Főiskolásokkal kezdődött, de most már minden korosztályból vannak emberek.
 
Sok diák felállt és gyorsan elmondta, hogy Isten hogyan munkálkodik az életükben, vagy imádságot kértek, bármin is mentek keresztül, és a gyülekezet megállt és imádkozott értük, ha kérték. Még azt is láttam, hogy kisgyerekek felálltak és mindenki előtt beszéltek, csak azért, hogy elmondják, hogyan érintette meg Isten a szívüket.
 
Még egy ételkocsi is volt, amely ingyen etetett mindenkit, aki éhes volt, és rágcsálnivalót és vizet osztogattak. Sokan ébredésnek nevezik ezt. Én csak azt tudom, hogy Isten az Ő jelenlétét teszi ismertté Wilmore, Kentucky kisvárosában, és ez határozottan egy történelmi esemény volt, aminek nagyon örülök, hogy tanúja lehettem! Isten olyan jó!”
 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...