2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÉVKEZDŐ INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Beszéded megelevenít engem!” – Első alkalommal tartottak intézményvezetői találkozót a metodista egyházközpontban 2023. január 5-én csütörtökön. A Vízkereszt előtti találkozón az elmúlt év eseményeit és 2023-as év terveit, feladatait összegezték a metodista iskolák és idősotthonok igazgatói. A metodista egyház vezetője az éves jeligével köszöntötte a megjelent intézményvezetőket, és elmondta, hogy az idei évben is kiemelt cél az intézmények és a a gyülekezetek közötti kapcsolatok megerősítése. „Éljük át együtt, hogy Isten szava, beszéde, igéje megújítja és élővé teszi egyházunkat, intézményeinket és közösségeinket” – hangsúlyozta.
 
A képen balról: Tóth Bence gazdasági vezető, Szűcs László a Márta Mária Idősotthonok igazgatója, Száraz Tamás a Schola Europa Technikum és Gimnázium igazgatója, Wesselényi Balázs a Forrai Gimnázium és Technikum igazgatója és dr. Khaled A. László szuperintendens.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...