2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS MEZŐKASZONYBAN

Kárpátaljára látogatott május 21-én szombaton a metodista egyház vezetője, ahol a határmenti Mezőkaszonyban felkereste a menekültek és rászorulók étkeztetését hónapok óta segítő Kulacs éttermet. A főző szolgálatot dr. Sass Enikő (a képen balra) és családja vezeti, ahol református és metodista támogatóknak köszönhetőn mintegy 60-70 személy étkezését bonyolítják le, heti háromszori kétfogásos ebéd biztosításával.

A főző szolgálat vezetőivel való találkozás során dr. Khaled László szuperintendens köszönetet mondott a szolgálat hűséges és kitartó vezetéséért, és imádkozott a szolgálatért. Ezt követően felkereste azokat Mezőkaszonyban élő leghátrányosabb helyzetű családokat, akik ugyancsak a háború kárvallottjai, hiszen a szociális rendszer is nehezen nyújt segítséget háborús körülmények között. A rászoruló családoknak a metodista egyház részéről élelmiszert, ruhaneműt, ágyneműt, bébi ruhákat, bébi ételt, pelenkát adott át.

 

 

 

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...