2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ORSZÁGOS NYÁRI TÁBOR – JELENTKEZÉS ÁPRILIS 30-IG

Húsvét előtt elkészült a 2021-es országos metodista családi tábor (Balatonlelle, június 23-27.) online jelentkezési lapja: https://csaladitabor2021.metodista.hu/  A jelentkezési lap a metodista.hu oldalról is folyamatosan elérhető a jobb oldali tábor plakátra kattintással. A jelentkezési határidő április 30. Reménység szerint a tábort nyáron már meg lehet szervezni, sajnos tavaly a vírus miatt elmaradt. 

Kitöltés előtt a honlapon lévő információkat kérjük elolvasni! A helyszín magasabb szintű, mint az eddig megszokott, emiatt az árak is magasabbak, tartalmazzák az étkezést is (ami nem bontható meg és nem mondható le), de sok korosztályonkénti és egyéb kedvezmény is van. 
 
A tábor befogadóképessége szállás szempontjából kb.125 fő, a terem ~200 fő. A szállás korlátozottsága miatt a teljes táborban való résztvevők (4éj) prioritást élveznek. Biztatunk mindenkit a teljes időtartamú részvételre és elsődlegesen a tábor területén lévő szállások feltöltésére. Akiknek nem jut hely a táboron belül és ezért külső szállást foglalnak, a táboron belüli étkezés igénybevételére a jelentkezési felület kitöltésével van lehetőségük. 
 
Az online felület képekkel és egyéb információkkal segíti a szállástípusok kiválasztását és a részvételi díjak automatikus számítását. 

 

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...