2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÜLÉSEZETT AZ EGYHÁZTANÁCS FEBRUÁR 22-ÉN

A metodista egyház Egyháztanácsa február 22-én tartotta online ülését. A találkozón Kovács Zoltán miskolci lelkész beszámolt a miskolci templomépítésről, amely a tervezettek szerint jó ütemben halad a megvalósulás felé, beépítésre került a toronyba a kereszt, folyik a villanyvezetékelés is. Az Egyháztanács áttekintette a február 26-27-i Vezetői Konferencia programját, amely a pénteki napon online, szombaton hibrid módon lesz megtartva.

A szombati napon a Wesley Iskola diplomaosztójára is sor kerül, az eseményen jelen lesz az MTVA is. Az idei Évi Konfefenciával kapcsolatosan az Egyháztanács úgy döntött, hogy az egynapos konferencia lesz reálisan megtartható, a tavalyi évhez hasonlóan. A tervezett időpont 2021. április 17. szombat. Az évi konferenciai jelentések leadási határideje: 2021. március 17.

Az Egyháztanács más napirendi pontok mellett áttekintette a Forrai Metodista Gimnázium és Művészeti Technikum igazgatói állására érkezett pályázatot, és azt érvényesnek fogadta el. A második fordulóra, a pályázó személyes (online) meghallgatására várhatóan 2021. március 8-án kerül sor.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...