2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

MÁRCIUS 1-IG MEGHOSSZABBÍTOTT KORLÁTOZÁSOK

Budapest, MTI – A kormány a koronavírus-járvány miatt november óta érvényben lévő szabályok hatályát újabb egy hónappal, március 1-jéig meghosszabbítja – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter január 28-án csütörtökön online sajtótájékoztatón. A miniszter a Kormányinfón közölte: a kabinet szerdai ülésén meghallgatta az operatív törzs beszámolóját, és azt állapította meg, hogy a novemberben hatályba lépett intézkedésekkel sikerült megfékezni, kordában tartani a járvány terjedését.

A szakértők ugyanakkor egyetértettek abban, hogy oltás hiányában bármilyen enyhítés újbóli járványhullámhoz és még radikálisabb későbbi szigorításokhoz vezethetne. Ezért a kormány úgy gondolja, hogy a jelenlegi szabályokat fenn kell tartani – mondta. Ez azt jelenti, hogy a középiskolai oktatás továbbra is online működhet tovább. Ez a korlátozás a két budapesti metodista gimnáziumra is vonatkozik.

Orbán Viktor miniszterelnök január 29-én pénteken arról tájékoztatott, hogy várhatóan jövő héten megindul a regisztráltak oltása országosan.

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...