2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

KEZDJÜK EGYÜTT IMÁDSÁGBAN, KRISZTUSSAL – ALIANSZ IMAHÉT 2018


Az Aliansz Imahétre minden év első teljes hetében (2018-ban, január 7 & 14. között) kerül sor, vasárnaptól-vasárnapig. Ilyenkor hálát adunk Istennek az elmúlt időszakért, a jelenlétéért, áldásaiért, és az Ő kezébe helyezzük életünket, szolgálatunkat, az előttünk álló esztendőt, illetve megtapasztaljuk és megerősítjük testvéreinkkel Krisztusban való egységünket. Ennek kiemelt alkalma az Aliansz Imahét megnyitója, amire 2018. január 7-én 17.00-kor kerül sor a Skót Misszió templomában (Budapest, VI. ker. Vörösmarty u. 51.).

Azért választottuk ezt a helyszínt, mert az Evangéliumi Aliansz magyarországi indulásában a Skót missziónak jelentős, úttörő szerepe volt.

Istentiszteletünk igehirdetője D. Szabó Dániel, evangéliumi szövetségünk tiszteletbeli elnöke lesz. Mivel a Skót misszióban angolul tartják a délelőtti istentiszteletet és magyar nyelvű gyülekezeti alkalmuk nincs, erre az alkalomra azok a testvérek fognak eljönni, akik tőlünk kapnak erre meghívást. Szeretnénk tehát azt kérni, hogy a gyülekezetekben hirdessük (Még a január 7-i, vasárnap délelőtti alkalmon is lehet!) és testvéri körökben hívogassunk erre az alkalomra!

Köszönettel és szeretettel, a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) minden munkatársa nevében:

Szeverényi János, elnök és Horváth István, főtitkár

&Jertek el, mert immár minden kész!& (Lk 14, 17):

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...