2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

KÜRTÖSPUSZTAI NYÁR 2017


Idén nyáron is több tábornak ad helyet a Somogy megyei kis falu, Kürtöspuszta. A Kaposvári Körzethez tartozó gyülekezet közösségi házában augusztus utolsó hétvégéjén lesznek az Országos Roma Csendesnapok. Augusztus 14-18. között Tudópuszta bevetés lesz a fővárosi metodisták szolgálatával. Ez utóbbival kapcsolatban közöljük az Óbudai Gyülekezet lelkészének, Pásztor Zsófinak a felhívását: „2009 nyarán kezdődött a barátságunk a Kürtöspusztán élő gyerekekkel. Azonnal megszerettük őket, mert felszabadultak, vidámak, őszinték, talpraesettek és gyönyörűek. Ettől kezdve egyértelmű volt, hogy újra keressük a találkozás lehetőségét. Ennyi év után már bátran emlegetem úgy az első imádságos gondolatokat, hogy Istentől jött elhívás.”

„2010. augusztusában tartottuk az első Tudóspuszta tábort. Azért mentünk, hogy segítsünk a magunk módján, hogy adjunk, amit tudunk, de végül úgy éreztük, mi lettünk gazdagabbak. Ritkán kap ennyi örömöt és szeretetet az ember.

Azt tapasztaltuk, hogy – mint a Bibliában oly gyakran – a puszta az Istennel való találkozás helye és lehetősége. Óriási élmény együtt játszani a kürtösi gyerekekkel, szívmelengető együtt dolgozni a szolgáló csapattal, de a legeslegkülönlegesebb megérezni a jó Isten közelségét és áldását.

Augusztus 14-18. között megint megyünk Kürtöspusztára. Úgy tervezzük, hogy hétfőn este érkezünk, hogy kedd reggeltől péntek délutánig sok játék, ének, okosodás, ügyesedés, szeretet és nevetés beleférjen az időbe. Ha szívesen jönnél, csatlakoznál az alakuló csapatunkhoz, ha kipróbálnád magad egy nem megszokott helyzetben, ha szeretnél Istennel is közelebbről ismerkedni, csak szólj! Van helyed köztünk, várunk!”

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VÉGET ÉRT A 92. ÉVI KONFERENCIA

Április 14-én vasárnap istentisztelettel zárult le a 92. Évi Konferencia. Budapesten, az Óbudai Gyülekezet (Kiscelli ...