2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

BUDAKESZI TEMPLOM KMOP PÁLYÁZATI KÖZLEMÉNYE


Nem csupán a tájékoztatási kötelezettségünknek szeretnénk eleget tenni, hanem Isten iránti hálával is beszámolunk arról, hogy a 2011-ben benyújtott &Közép & Magyarországi Operatív Program, megújuló energiahordozó felhasználás növelése& című pályázatra, a teljes templom fűtésére és a használati meleg víz előállítására, 2013 végén eredményes lett. A 2011-12-ben nagyrészt elkészült és 2012-13 telén már használt rendszer bevált. A gyülekezet nagyszerű környezetben, folyamatosan fűtött helységekben végezheti szolgálatát. A rendszer kialakítása közel tizenhat millió Ft-ba került.

Az Európai Uniós pályázaton nyert és kifizetésre kerülő összeg: 13.243.681,- Ft.

A pályázatunk címe: Metodista Imaház hőenergia ellátás talajszondás forrású hőszivattyús rendszer létesítésével. (száma: KMOP-3.3.3-11-2011-0076)

A templom épület teljes befejezése a következő hónapokban megtörténhet. Elkezdtük a használatbavétellel kapcsolatos folyamatot megszervezni. Isten áldása nyugodjék az épületen és építse ő a gyülekezetet. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, aki csak egy alaklommal is tervezi a gyülekezet meglátogatását.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...