2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

GYŰJTÉSEK, ADOMÁNYOK

Az elmúlt hónapok során egyházunk több országos adománygyűjtést végzett. Hálás szívvel szeretnénk ezekről beszámolni, köszönetet mondva az adakozóknak!

1.) A magyarországi metodista gyülekezetek idén a Fonds in Europe alapba 158.900 Ft-ot (átszámolva 585 EUR-t) gyűjtöttek – az összeg a zürichi Püspöki Irodán keresztül lett továbbítva.

2.) A Biblia-vasárnapi gyűjtés: 96.130,-Ft, ezt az összeget az Egyházközpont kiegészítve továbbítja szeptember folyamán a Magyar Bibliatársulat Alapítvány részére.

3.) Haiti földrengés károsultjainak megsegítésére gyűjtés 2010 év elején: 71.150,-Ft – továbbítva a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek.


4.) A 2010-es Tiszaligeti bazárban 70.000,-Ft gyűlt egybe, amely az alsózsolcai templom építésére lett elkülönítve.

5.) A németországi Sátormisszió / Zeltmission részére gyűjtött tiszaligeti vasárnapi perselyben 117.000,-Ft volt.

6.) Az árvízkárosultak számára történt júniusi és júliusi gyűjtések során összesen 230.000,-Ft gyűlt össze, amely egy összegben a Miskolci Körzet bankszámlájára került átutalásra, felhasználása Szuhánszky István vezetésével történik a felsőzsolcai rászorultak közötti.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...