2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

78. ÉVI KONFERENCIA

Első alkalommal tartotta egyházunk a Szekszárdi Körzetben évi konferenciáját. A házigazda Kovács Zoltán lelkész és felesége Kovács Gabriella volt, akik több helyszínre szervezték meg az országos egyház éves közgyűlését: a tanácskozásoknak a református gyülekezet tanácsterme adott otthont, az ünnepi istentiszteleteket az evangélikus gyülekezet templomában tartották. A szerdától szombatig tartó tanácskozáson (május 12-15.) dr. Patrick Streiff püspök elnökölt. A konferencia legfontosabb személyi változásai a Pesti Körzetet érintik.

Hajduné Cs. Erzsébetet a püspök a Dombóvári Körzetbe helyezte, a fővárosban Jávor Ferenc veszi át helyét. Lakatos Lilla (a Dombóvári Körzet jelenlegi helyi lelkésze) a nyártól Strasbourgban kezdi meg a diakonissza képzést. Dr. Hecker Róbert lokalizált lelkészként folytatja szolgálatát a Kornéliusz Háza Missziós Egyesületben. A Szolnoki Körzetet Khaled A. László próbaidős lelkészként vezeti a következő években. Isten áldja meg szolgálatunkat a következő konferenciai esztendőben!

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...