2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

SZABADÍTÓ ÜZENET KÜRTÖSPUSZTÁN

Április 22-én néhányan Kürtöspusztára látogattunk Mosonmagyaróvárról és Sopronból. A helyiek és mi is nagyon vártuk már az együttlétet. A napot Isten igéjével kezdtük. A helyi életsorsok ismeretében egészen más hatással volt ránk Péter apostol börtönből való csodálatos szabadulása. Levontuk a tanulságot: a bennünket megkötöző, rabságban tartó bűneinktől is csak Jézus Krisztus tud megszabadítani. 

Hogy ez később is eszünkbe jusson, Tobler Kati vezetésével egy egészen hosszú igeszakaszt tanultunk meg közösen, a Kolossé 1,12-17-et: „Adjatok hálát az Atyának, aki alkalmassá tett titeket arra, hogy a szentek örökségében, a világosságban részesüljetek. Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata. Ő a láthatatlan Isten képe, az elsőszülött minden teremtmény közül. Mert benne teremtetett minden a mennyen és a földön, a láthatók és a láthatatlanok, akár trónusok, akár uralmak, akár fejedelemségek, akár hatalmasságok: minden általa és reá nézve teremtetett. Ő előbb volt mindennél, és minden őbenne áll fenn.”

Tobler Kati annyira élvezetesen tanított, hogy szinte észre sem vettük, és már a fejünkben is volt Isten örökérvényű üzenete.  A nap további idejében sétáltunk, játszottunk, fociztunk és kézműveskedtünk. Reméljük, hamarosan újra találkozunk és átélhetünk csodálatos szabadulásokat. Mert Istennek semmi sem lehetetlen! (Vadászi Ágnes)

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...