2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

SZEMÉLYES KAPCSOLATBAN ISTENNEL – 5. FIATAL FELNŐTT KONFERENCIA

Szeptember negyedik hétvégéjén (szept. 22-25) került megrendezésre az 5. fiatal felnőtt találkozó Inárcson, melynek előadója Tóth-Simon Károly, a miskolci golgota gyülekezet egyik lelkésze volt. A tábor fő témáját az Istennel való személyes kapcsolat adta. Az első előadásban az Atyáról volt szó, aki ránk „tékozolja” szeretetét, a másodikban a vőlegényről, aki „fülig szerelmes” a menyasszonyba, a harmadikban a Szentlélekről, aki a legjobb barátunk akar lenni, míg a negyedik előadásban a tanítványság útja került elő Lázár, Mária és Márta személyein keresztül.
 
Az előadások utáni fórum beszélgetéseket Kovács Zoltán miskolci lelkész vezette, a záró úrvacsorai istentiszteleten pedig Sztupkai Kristóf a pesti körzet lelkésze prédikált. Megerősítő napokat tölthettek el a fiatal felnőttek, akik mind jobban keresik az újabb országos találkozásoknak a lehetőségét. Nagy örömhír, hogy a tavaszi évi konferencián megalakult Fiatal Felnőtt Bizottság ebben igyekszik segítség lenni.  
 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ZÖLD ÚT A REGIONALIZÁCIÓS EGYHÁZSZERVEZETNEK – GENERÁLKONFERENCIA 3. NAP

A Generálkonferencia 3. napi (április 25.) plenáris ülése két történelmi pillanatot hozott: elfogadtak egy alkotmánymódosítást, ...