2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

UTOLSÓ JEGYEK A STADIONBA!

Utolsó jegyek kaphatók! – A nemzet stadionjában július 23-án megvalósuló ima- és dicsőítő napra egyéni jegyek 4000 Ft-ért, csoportos belépők már 3200 Ft-tól kaphatók. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek! Akinek maradt ülőjegye kérjük, írjon a rendeles@ezazanap.hu címre, visszavesszük és átadjuk annak, aki még keres!

Előbb kezdünk! Ne maradj le!

A nagy érdeklődés és a korábban megérkező vidéki csoportok miatt a program fél órával korábban, 13:30-kor elkezdődik! Már a 12 órai kapunyitástól kezdve színes előprogramokkal várunk mindenkit. Kérjük, foglald el a helyedet 13:00-ig! Mi a program menetrendje? A részletes program nem lesz nyilvános.

A megnyitótól kezdve a befejező részig minden egyes blokk nagyon színvonalas lesz. A rendezvény témája az ÉLET, így arra lesz felépítve a program. Az evangelizációs rész a közepén lesz, de a Jézus-Bibliát a rendezvény végén osztjuk ki ajándékba. Nem érdemes lemaradni egyik feléről sem. A program hosszú, de változatos, rövid blokkok lesznek, nem lesz unalmas része. Az üzenetek, bizonyságtételek el lesznek osztva a délután/este során.

22 év missziójának és szervezői múltjának ez az alkalom lesz a legkiemelkedőbb eseménye. Egyedi és különleges lesz, nem ismételjük meg, nem lesz jövőre, így aki lemarad róla, kimarad teljesen. Különleges lehetőség, hogy egy napra birtokba vehetjük mi, keresztények a nemzet stadionját, miközben a város másik felében, ebben az időpontban a Budapest Pride lesz.

Várunk benneteket szeretettel és bátorítunk, hogy hívd meg minél több ismerősödet!

Kapunyitás: 12:00

Programkezdés: 13:30

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...