2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

IMAKÖZÖSSÉG AZ ORSZÁGOS TÁBORÉRT

Három nap múlva kezdődik a metodista egyház idei Országos Nyári Tábora. A július 9-én szombaton délután kezdődő országos eseményre több mint 200 fő regisztrált be, ami jelentősen nagyobb létszám a tavalyi évhez képest. Hálásak vagyunk, hogy a súlyos járványhelyzet után ismét van lehetőség táborozni, és bátrabban vállalkoznak is erre a gyülekezetek országszerte.

A tábor szervezői a tábor előtti héten országos imaközösségre hívták az egyház tagjait. A hátralevő napok imatémái a következők. Csütörtökön imádkozzunk általánosan az evangélizációkért, Isten melletti döntésekért, megújulásokért, megtérésekért a táborban – az egész idei jeligénk Józsué könyve alapján a jó döntésekre hív minket. „De én és az én házam népe az Urat szolgáljuk!”

Pénteken imádkozzunk a családokért, résztvevőkért, azokért is, akik esetleg első alkalommal vesznek majd részt. Imádkozzunk az utazásokért, a biztonságos megérkezésekért, és az egész tábor biztonságos megvalósulásáért. Adjunk hálát, hogy idén is lehet táborunk. Időpont és helyszín: Balatonfenyves, 2022. július 9-13.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ALDERSGATE-NAP 2024.

Ma van az Aldersgate-nap. 1738-ban John Wesley ezen a napon egy Aldersgate utcai londoni házicsoportban ...