2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

SZÉPKORÚAK TALÁLKOZÓJA MISKOLCON

A Miskolci Metodista Gyülekezet lelkészei több évtizede végzik szolgálatukat a városi idősklubban (Derűs Alkony Szolgáltatási Központ). A klub vezetőivel és tagjaival jó kapcsolatot ápolunk, havonta egyszer istentiszteletet tartunk közöttük, és jeles alkalmakkor (pl. karácsony, kenyérszentelés, stb.) is együtt ünnepelünk. Idén hagyományteremtő találkozót tartottunk a miskolci templomban, ahová a klub vezetőit és tagjai hívtuk egy közös ebédre. A július 1-i találkozóra szeretettel hívtuk és vártuk a gyülekezet szépkorú testvéreit is – számolt be róla a gyülekezet lelkipásztora Kovács Zoltán.

Énekléssel és áhítattal kezdtünk, majd az közös ismerkedéssel és ebéddel folytattuk a kora délutánig tartó alkalmunkat, melyet kötetlen beszélgetéssel és játékkal zártunk. Jó volt látni azt, ahogy a gyülekezetbe járó idősebb testvéreink is nagy nyitottsággal és bizonyságtevő lelkülettel voltak jelen a találkozón.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

PÜSPÖKI BEMUTATKOZÓ LÁTOGATÁS

Szeptember 14-én dr. Stefan Zürcher metodista püspök látogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnél a Kármelita kolostorban. ...