2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

FÉRFI KONFERENCIA VOLT NYÍREGYHÁZÁN

2022. március 18.-20. között férfi csendes napokon vehettünk részt a Nyíregyházi Metodista Gyülekezet szervezésében. A mostanra hagyománnyá vált alkalom különlegesebb volt mint az eddig megszokottak, mivel a Covid járványra való tekintettel, két év kényszerszünet után tudtak újra összegyűlni a férfiak az ország különböző szegleteiből…

Bár a résztvevők száma alulmúlta a várakozásokat, mégis minden szempontból építő és nagyon áldott, együttlét van mögöttünk! Őszintén hiszem, hogy aki odaszánta ezt a rövid időt, lélekben meggazdagodva és megerősödve térhetett haza!

Az alkalom megszervezését most is Pásztor István testvérünk vállalta magára! Hálás köszönetünk továbbá a gyülekezet nő testvéreinek, akik áldozatos szolgálattal gondoskodtak rólunk ez idő alatt.

Az Ige asztala gazdagon meg volt terítve mindhárom napon! Sámson története volt előttünk, mely írva található a Bírák könyvében… Szolgáló testvéreink a szószékről Szentlélek által vezérelt gondolatokkal járták körbe ezt a történetet, így mindnyájan meghallhattuk belőle, amit az Úr Jézus személy szerint meg akart értetni velünk! Ezúton is köszönjük Meláth Attila, Zink Norbert, és Vigh Bence testvéreink szolgálatát, akiknek áldással adatott a szó ezen a hétvégén!

Örül a szívünk, hogy együtt lehettünk és köszönjük az Úrnak, hogy Lelke által velünk volt! Amiért legyen Övé dicsőség örökkön örökké. Ámen!

Büki Richárd

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...