2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

A FÖLD ÓRÁJA – EGY ÓRA VILLANYFOGYASZTÁS NÉLKÜL

Az Ökogyülekezeti Mozgalom március 26-án este 20:30 órától idén is csatlakozik a WWF által meghirdetett Föld órája akcióhoz. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a túlzott és fölösleges energiahasználatra. Most különösen aktuális a felhívás, és kiemelten fontos, hogy olyan világot teremtsünk magunk körül, ahol az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel, és felelősen gazdálkodnak az erőforrásokkal.

Vegyünk részt a WWF Föld órája akcióban keresztényként! „Mert hat nap alatt alkotta meg az ÚR az eget, a földet, a tengert és mindent, ami azokban van, a hetedik napon pedig megpihent. Azért megáldotta az ÚR a nyugalom napját, és megszentelte azt.” (2Móz 20,11)

Március 26-án 20:30-tól egy órára kapcsoljuk ki elektromos berendezéseket, a díszkivilágítást, helyette inkább beszélgessünk, imádkozzunk, játszunk társasjátékokkal! Tegyünk együtt a teremtett világért, és ne csak ebben az egy órában.

Ünnepeljük egyénileg, családi-, baráti-, gyülekezeti vagy egyéb közösségben, készítsünk fotókat, és osszuk meg azokat az esemény Facebook oldalán vagy küldjük el az info@okogyulekezet.hu címre. Legyünk büszkék arra, hogy egy jó ügy sikerességéhez hozzájárulunk, és ezt mutassuk meg képekben is!

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...