2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÜLÉSEZETT A MIX BIZOTTSÁG MÁRCIUS 15-ÉN

Március 15-én Nemzeti Ünnepünkön ülésezett a MIX Bizottság a Felsőerdősori Metodista Gyülekezetben. Az ülésen a bizottság hibrid módon tanácskozott, kilenc fő részvételével, a beszélgetést dr. Khaled László szuperintendens vezette. A bizottság tagjai áttekintették az idei évre benyújtott pályázatokat, és a tervezett öt idei tábort, amelyből a legközelebb egy hónap múlva a 20+ MIX Konferencia lesz április 22-24. között, a főszervezője Dobozy Péter.

A bizottság emellett áttekintette az Évi Konferencia tervezett tisztújításai kapcsán a várható jelöléseket. A bizottság elképzelése szerint az Évi Konferencia 25 év alatti küldöttei a MIX testületnek is tagjai lennének, így biztosítanák a fiatalság országos képviseletét, és a hatékony országos kommunikációt is. Újdonság lesz idén, hogy terv szerint ősszel külön lány és fiú táborokat is szervez a MIX csapat.

Az ebéddel egybekötött találkozó énekkel, igetanulmánnyal, imádsággal kezdődött. Terv szerint az áprilisi Évi Konferencia előtt a MIX-nek lesz még egy online ülése.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...