2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

SZERETET ÁLTAL MUNKÁLKODÓ HIT – KÖRZETI KONFERENCIA VOLT SZOLNOKON

„Krisztus Jézusban nem számít, csak a szeretet által munkálkodó hit!” – A Galata levél 5. részének 6. verse volt az elmúlt évben a missziós jeligéje a Szolnoki Gyülekezetnek, amely február 13-án tartotta éves Körzeti Konferenciáját. A gyülekezeti jeligék választásában a megújulási szándékunk áll – jegyezte meg Szuhánszky István a körzet lelkésze. „Korábban az imádságra tettük a nagyobb hangsúlyt, amihez formális böjtöt is rendeltünk, ki-ki a saját lehetőségei szerint. Majd a bizonyságtétel került a fókuszba.” – fogalmazott.

A Körzeti Konferencia a vasárnapi közös ebédet (a képen) követően az imateremben került megrendezésre. A gyülekezet hitvalló tagjai áttekintették a körzet szociális szolgálatait, a média szolgálatokat, az abonyi cigánymisszió állását. Fontos feladatként határozta meg a közösség a házicsoportok erősítését. Örömteli fejleménye volt az elmúlt évnek, hogy ősszel női kör alakult, amit a testvériség a jövőben szeretne majd tovább erősíteni.

A konferencia új vezetőségként Szuda Zsoltot, Farády Zsoltot, Ádám Katinkát és Antal Gáborné Csillát választotta meg a 2022-2026-os időszakra. A szolnoki és abonyi gyülekezetekben, délelőtt és délután dr. Khaled László szuperintendens szolgált igével.

 

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...