2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

METODISTA TEMPLOM MELLETT ZUHANT LE MENTŐHELIKOPTER – CSODÁS MEGMENEKÜLÉS

A philadelphiai Drexel Hill Metodista Gyülekezet temploma mellett egy újszülöttet szállító mentőhelikopter zuhant le január 11-én kedden délután. A fedélzeten utazó négy ember, köztük a csecsemő, csodálatos módon túlélte a rendkívüli balesetet – tudósított a Sky News.

Az Eurocopter EC135 típusú helikopter sikeresen elkerülte a villanyvezetékeket és az épületeket, és az utcára zuhant a metodista templom bejárata előtt.  A mentőcsapatok helyi idő szerint kedd délután 1 órakor érkeztek a helyszínre, és kisegítették a pilótát, a két mentőtisztet és az újszülöttet a roncsból, majd a csecsemőt továbbszállították a kórházba. 

A gép a város mellől szállt fel, és valószínűleg műszaki problémák miatt került bajba, mondta el Timothy Bernhardt, a Pennsylvaniai Sürgősségi Mentőszolgálat munkatársa. „Ez egy csoda, egy valódi csoda, amit mögöttünk látnak” – mondta el Bernhardt a sajtó képviselőinek a helyszínen. 

Az egyik szemtanú, Jerrell Saunders elmondta, hogy egy közeli házból sétált a parkoló felé, amikor meglátta a helikoptert,  „amely csak ott lebegett, nagyon-nagyon alacsonyan, mintha le akarna szállni a házon, amiben dolgoztam.” Ezután autóba ült, majd arra lett figyelmes, hogy a gép ugyanabba az irányba halad, mint ő, később pedig már csak azt látta, hogy a helikopter az útra csapódik. „Úgy gondolom, hogy a pilóta megpróbált egy biztonságos helyen leszállni, pattant egyet a földön, és egy rövidebb ideig csúszott” – tette hozzá. 

Elmondta, hogy a helikopter ezután az oldalára borult, füstölni kezdett, és emberek ugráltak ki belőle. A tűzoltóság képviselője elmondta, hogy a gépben még körülbelül egy órára elegendő üzemanyag volt a baleset idején, ezért megkezdték annak kiszivattyúzását, hogy ne okozhasson vízszennyezést. Az ügyben szövetségi nyomozás indult. – tájékoztatott az index.hu oldal is az eseményről.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...