2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

A SZÁMVETÉS IDEJE

„Az év utolsó napja van, ami a számvetés ideje is. Megvizsgálhatjuk elmúlt évünket, hogy Jézus szerint az áldottak útját jártuk-e, akik megteszik az irgalmasság cselekedeteit, a másik emberben Jézust felismerve” – fogalmazott évzáró igehirdetésében a Reménység Metodista Gyülekezetben Szabóné Papp Klára ny. lelkész, a Máté evangéliuma 25. fejezetére utalva, az utolsó ítéletről szóló példázat alapján.

Kegyelmi lehetőségünk, hogy ma még választhatunk a két út között. Jézus elküldi magától, mint átkozottakat, akik nem tették meg vele az irgalom tetteit. Adja meg számunkra Isten, hogy tudjunk a következő esztendőben jól dönteni és a jézusi úton járni – mondta prédikációjában.

Az alkalmon a Reménység Gyülekezet mellett, a Felsőerdősori Gyülekezet tagjai is résztvettek. Az istentiszteletet követően újévi igéket húztak a jelenlevők a 2022-es esztendőre. A délelőttös gyülekezetben január 2-án délelőtt lesz szövetségmegújító  istentisztelet, majd délután 16 órai kezdettel az Aliansz Imahét országos megnyitójának ad otthont a Felsőerdősor 5. szám alatti metodista imaterem.


Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

MAGYAROK A GENERÁLKONFERENCIÁN (CHARLOTTE, 2024. ÁPRILIS-MÁJUS)

2024. április 23. és május 3. között került sor az Egyesült Metodista Egyház 2020-as, a ...