2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

KÖNYVÚJDONSÁG: ÚTMUTATÓ A BOLDOGSÁGHOZ

December 16-án jelent meg dr. Walter Klaiber metodista püspök (a képen) igetanulmányozó sorozatának negyedik kötetete a metodista egyház kiadásában. A kötet a hegyi beszéd nyolc boldogmondását ismerteti „Útmutató a boldogsághoz” címmel.

A kiadvány ajánlásában Schauermann Henrik fordító így fogalmaz: „A boldogság mindnyájunk tapasztalata szerint múlandó és üvegszerűen törékeny jelenség. Az  Isten szándékának megvalósulása e téren is
törést szenvedett a bűnbeesés következtében. A boldogság feltétele vágyaink beteljesülése, vagy földi sikereket és gazdagságot nélkülözve is lehetünk boldogok?

A boldogságra csak az örökkévalóságban van esélyünk, vagy már itt is érvényes Isten akarata, és e földi életben is boldogok lehetünk? Ennek mik a feltételei? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozik az Úr Jézus a hegyi beszédben, és ezeket magyarázza a szerző is széles történeti, kulturális és igei kontextusba helyezve gondolatait.”

A kiadványt Molnár-Göb Zoltán illusztrálta. Megvásárolható a metodista gyülekezetekben vagy megrendelhető az egyházközponti irodából. Email: hivatal@metodista.hu

Egy kötet ára: 700 Ft.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...