2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ADVENTI IMAREGGELI

Adventi imareggelit tartottak a baptista, metodista, pünkösdi, adventista és üdvhadsereg egyházak vezetői december 6-án a metodista egyház központjában Budapesten. A hagyományos Elnöki Találkozó a résztvevők nagy örömére valósult meg azt követően, hogy betegségek és egyéb okok miatt ősszel többször is elhalasztásra került az alkalom.

A jelenlevőket dr. Khaled László metodista szuperintendens köszöntötte házizgazdaként. A közös bibliatanulmányozás és a beszélgetés arról folyt, hogy milyen módon lehet ma a „pusztában hangzó” prófétai szóval az emberek szívét megtalálni és megszólítani. Isten 2000 éve is egy sötét és vészterhes időben hozta el a Szabadítót, és készítette el őbenne az örömhírt. Ma is ezzel a reménységgel kell jelen lennünk a társadalomban, a világban, a növekvő kihívások között is bátran és határozottan felvállalva az Úrtól kapott üzenetet. – fogalmazták meg a jelenlevők.

Az egyházi vezetők első alkalommal köszönthették Michael és Christine Staiesse őrnagy házaspárt, akik ősztől az üdvhadsereg új magyarországi vezetői. A testvéri együttlét imaközösséggel fejeződött be, legközelebb jövő év februárjában az adventista egyház péceli központjában találkoznak a protestáns egyházi vezetők.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...