2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

MALEK ANDREA GOSPEL KONCERT VOLT MOSONMAGYARÓVÁRON

Malek Andrea énekművész a nyár elején egy új formációval tért vissza a színpadokra: gospel dalokat énekel a Soulistic zenekar kíséretében (a formáció 2016-ban alakult). A mosonmagyaróvári metodisták főszervezésében a Gospel Tour már augusztusban megérkezett volna a városba, de végül betegségek miatt a fellépés november 26. péntek estére halasztódott.

A Flesch Központba több százan regisztráltak be előzetesen a koncertre, ám a hóesés miatt valamennyivel kevesebben tudtak élőben is jelen lenni. A megjelent művészeket és a hallgatóságot Jakusch Tibor köszöntötte a színpadról. Ezt követően egy igazi evangéliumi üzenetet hordozó koncertben lehetett része a jelenlevőknek.

Malek Andrea és Jáger Bandi produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja és dalszövegei, a jazz-zongorista, valamint a fantasztikus zenészekből álló zenekar közös dinamikája különleges, spirituális zenei élményt adott.

A koncert hallgatósága több mint 80 ezer forint adományt gyűjtött össze a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért javára. A program résztvevői számára a Mai Ige 400 kiadványt ajánlott fel, amelyet az este során osztottak ki. A Malek Andi Gospel Tour programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatja.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...