2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

A METODISTA EGYHÁZKÖZPONTBA LÁTOGATOTT AZ ÜDVHADSEREG ÚJ VEZETÉSE

Christina és Michael Stäiesse őrnagyok (a képen a házaspár bal felől) a magyarországi Üdvhadsereg vezetői 2021 őszétől. A metodista szuperintendens meghívására a házaspár október 18-án délután ellátogatott az Egyházközpontba, ahol a testvéregyházi jó kapcsolatok jegyében bemutatkoztak az új egyházi vezetők. Az őrnagy házaspár a korábbi több mint húsz éves egyházi szolgálatait Svájcban és az Amerikai Egyesült Államokban töltötte. Jelenleg a magyarországi Üdvhadsereg gyülekezetekkel és intézmény rendszerrel ismerkednek, valamint magyar nyelven is tanulnak.

Dr. Khaled László szuperintendens a beszélgetés keretében bemutatta a metodista egyház hazai működését, szolgálatait, valamint ismertette a Wesley Teológiai Szövetség tevékenységeit. A találkozó végén az Üdvhadsereg új vezetői megtekintették a Wesley Szövetség oktatási helyszínét is a Kiscelli utcai Egyházközpontban.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

IMÁDKOZÓ KÜLDÖTTEK A CHARLOTTE-I LÖVÖLDÖZÉS UTÁN

A Generálkonferencia április 29-én szüneteltette a törvényhozási munkát, miután megtudta, hogy több rendfenntartó tisztet lelőttek, ...