2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÉVNYITÓ A METODISTA GIMNÁZIUMOKBAN

Megtelt a pesti és az óbudai gyülekezet is szeptember 1-én szerdán: mindkét budapesti gyülekezethez egy-egy iskola tartozik. A Schola Europa gimnázium évnyitóján Sztupkai Kristóf (a képen), a Forrai gimnázium évnyitóján pedig Vigh Bence köszöntötte a több száz fős diákságot. Az évnyitó istentiszteleteken az igehirdetést követően az új tanévért, az oktatókért és a tanulókért imádkoztak. A 2021/2022-es tanévet az igazgatók, dr. Kazarján Erzsébet (Schola Europa) és Wesselényi Balázs (Forrai) nyitották meg.

A Felsőerdősori pesti gyülekezetben az évnyitót követően a három gimnáziumi osztály, az osztályfőnökökkel tartottak évkezdő megbeszéléseket. Itt ez lesz az első tanév, amikor egy 12.-es osztály érettségizik. A Kiscelli utcai gyülekezetben Óbudán dr. Khaled László szuperintendens és Vigh Bence iskolalelkész kézrátétellel áldotta meg Wesselényi Balázst, akinek ez az első tanéve új iskola igazgatóként.

Istenünk kegyelmes áldását kérjük az új tanév kezdetén és bizakodunk abban, hogy ezúttal folyamatosan, élőben folyhat majd az oktatás.

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ALIANSZ IMAHÉT AZ ÖRÖM JEGYÉBEN

2023. január első teljes hetében ismét arra hívjuk testvéreinket, hogy minden helyen közös imádsággal kezdjük ...