2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)
smart

ISTENTISZTELET VOLT A MEGÚJULT DEBRECENI IMATEREMBEN

Az elmúlt hetekben, hónapokban komoly munkálatok folytak a tavaly márciusban vásárolt debreceni metodista ingatlanban: falbontással több helyiséget sikerült összenyitni, és az áthidaló beépítéssel egy nagyobb méretű imaterem jött létre. Augusztus utolsó vasárnapjára befejeződött az átalakítás első üteme, amelynek során megújult a villamos rendszer és gipszkartonozás, valamint vakolások után kifestésre került a kápolna jellegű közösségi tér.

Az augusztus 29-i vasárnapi istentiszteleten Dávid király kiválasztásáról és elindulásáról prédikált dr. Khaled A. László szuperintendens. Ne a külsőre tekintsünk, hanem a szív állapotára, töltekezzünk be Isten lelkével és töltsük be küldetésünket, amit az Atya szán nekünk – foglalta össze üzenetét.

A mai különleges alkalomra lett helyére helyezve a kereszt. A Dicséretek énekeket pedig az az elektromos zongora kísérte, amelyet a Funk Márton Alapítvány „Új hang, új ének, új élet” című pályázata keretében sikerült vásárolni. A résztvevő népes, 8 fős gyerekcsapatnak, a helyi gyakorlat szerint gyerekperceket is tartottak ma az istentiszteleten (a bárányok és kecskék jézusi példázata alapján).

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...