2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

PÓTBEIRATKOZÁS SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKVÉDELMI ASSZISZTENS SZAKRA

Augusztus 31-i határidővel pótbeiratkozás lesz a szociális és gyermekvédelmi szakasszisztens szakra – esti tagozatos, államilag finanszírozott képzésre a Schola Europa Akadémia Metodista Technikumban. (Képzési idő: 2 tanév. Képzés száma: 5 0923 22 04.) Aki szociális területen dolgozik, illetve előzetes tudással rendelkezik, a képzést 1 ÉV ALATT IS elvégezheti. A képzésen résztvevők diákigazolványra jogosultak.
 
A szociális és gyermekvédelmi szakasszisztens felsőfokú végzettségű szakember irányításával szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi szakellátási intézményekben, valamint intézetekben segítséget nyújt tartós nehézségekkel küzdő egyéneknek és családoknak. Megszervezi és elvégzi – feladattól függően az egyén, a család bevonásával – a megfelelő napi tevékenységeket.
 
A képzést azoknak ajánljuk, akik szívesen közreműködnek a támogatásra szorulók gondozásában, nevelésében, fejlesztésében és segítésében, az ehhez fűződő adminisztrációs feladatokban.
 
Felvételi követelmény: érettségi bizonyítvány.
 
Érdeklődés, jelentkezés: schola@esa.hu emailen és a 06-1 489 0080-as telefonszámon 2021. augusztus 31-ig. Oktatási napok: péntek délután és szombati napokon. A képzés helyszíne: „Schola Europa Akadémia” Technikum és Gimnázium a Magyarországi Metodista Egyház fenntartásában. Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 10.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...