2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

GONDOLJ JÉZUSRA – AUG. 27-29.

Augusztus utolsó hétvégén újra: Gondolj Jézusra! kampány lesz! Hálásak vagyunk Istennek, hogy átsegített bennünket az elmúlt nehéz helyzeteken. Bár szerettük volna megszervezni, hogy a pünkösdi hétvégén legyen egy Gondolj Jézusra pólókampány-hétvége, de a vírushelyzet miatt nem volt erre lehetőség. Végül pedig az időjárás se volt éppen kedvező a pólókhoz. Isten kegyelméből azonban ismét elindult a Gondolj Jézusra összefogott kampány szervezése augusztus utolsó hétvégéjére.

Biztosan mindenki nagyon foglalt lesz, a nyaralásokból visszatérve a családok készülni fognak az iskolakezdésre. Éppen ezért bármerre fogunk járni-kelni, bevásárolni, ügyeket intézni vigyük magunkkal a hírt: GONDOLJ JÉZUSRA!

A lényege valóban ilyen egyszerű, hogy jutassuk eszükbe az embereknek Jézust, és ha lehetőségünk nyílik bizonyságot tenni, beszélgetni Jézusról, akkor tegyük meg. Mindez úgy működik, hogy az említett hétvégén felveszel egy pólót, amin ez a felirat áll: Gondolj Jézusra! Ebben mész a boltba, vagy kirándulni, a lényeg, hogy készen állj arra, hogy megvalld a hitedet. Akár azzal, hogy rajtad ez a póló, vagy ha úgy alakul, akkor bizonyságot is tudj tenni, de ha valaki felkeresi a gondoljjezusra.hu weboldalt ott további gondolatébresztőket és bizonyságokat talál. Lehetőség van arra is, hogy egy kis hűtőmágnessel ajándékozd meg azokat, akik ezt elfogadják. Ilyen egyszerű az egész.
 
A következő linken találtok egy rövid videót a további információkról, és a pólókról is egy kis leírást.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

GEDEON SZOLGÁLAT: A GYÜLEKEZET KINYÚJTOTT KARJA – INTERJÚ JAKUSCH TIBORRAL

Jakusch Tibor, a mosonmagyaróvári metodista közösség tagja a magyarországi Gedeon Társaság elnöke. Szerkesztőségünk a vele ...