2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÚJ FORRAIS OKTATÁSI HELYSZÍN – KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATI LEHETŐSÉG

Az elmúlt hetekben a Forrai Metodista Gimnázium és Művészeti Technikum oktatási helyszínt váltott: a Múzeum körútról a III. kerületi Csemete utcába költözött a felnőttképzés. Ez a helyszín közelebb lesz a Kiscelli Metodista Gyülekezethez, és az oktatás környezete is sok lehetőséget kínál a barátságos óbudai térben (a sétálóutca látható a képen). A költözés számos teendővel jár, ennek kapcsán a közösségi szolgálat lehetőségét szeretnénk felkínálni diákjainknak.

A Múzeum körúti épületből az iskola új, Csemete utcai épületébe szállított iskolai felszereléseket kell az új termekbe hordani és ott elrendezni azokat. A munka iskolai közösségi szolgálat keretében lesz elszámolható. A közösségi szolgálatról vezetett füzeteket majd az iskolai könyvtárba kell vinni a diákoknak az igazolásért.
 
A közösségi szolgálat időpontjai: 2021. aug. 2,3, 4, (hétfő, kedd, szerda) reggel 9 órától. Naponta 5 óra. Helyszín: Bp. III. kerület – Csemete u. 3. Megközelíthető: Pestről – 9-es busz – Kolosy tér megállótól gyalog, vagy Buda felől – 19-es villamos – Kolosy tér megállótól gyalog.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KERESZTÉNY-ZSIDÓ TANÁCS

Május 22-én tartotta éves közgyűlését a Keresztény-Zsidó Tanács. Dr. Székely János püspök meghívására a KZsT ...