2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

30. ZÖLD CIVIL ORSZÁGOS TALÁLKOZÓ LESZ AUGUSZTUSBAN

Idén harmincadszor rendezik meg a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozóján 2021. augusztus 27-29. között. A helyszín a Balaton-parti település: Keszthely.  Az elmúlt évekhez hasonlóan a szervezők idén is szeretnék, ha a civil együttműködésből minél többen bekapcsolódnának a szervezésbe, várják a találkozó szakmai és kulturális programjaihoz a javaslatokat.

Horváth Kinga teremtésvédelmi koordinátor ezekkel a szavakkal invitál az idei ZÖLD OT-re: A rendezvényre a környezet- és természetvédő civil szervezetek mellett kiemelten várjuk a teremtésvédelmi szervezetek, a környezeti nevelők, a fiatalok és a települési közösségek, önkormányzatok képviselőit is.A teremtett világ megőrzése iránti felelősségünket és az érte tett törekvéseket minél sokszínűbben szeretnénk bemutatni az országos találkozó résztvevőinek.

Fontosnak tartjuk, hogy a teremtésvédelem gondolatának az elméleti és gyakorlati oldala is megjelenjen, egyrészt a látható tevékenységek bemutatásával, másrészt a mélyben zajló elköteleződés szintjén, amibe a 3 napos találkozó alatt különböző programok segítségével nyerhetnek bepillantást az érdeklődők. Tervezünk szekcióbeszélgetéseket, zarándoklatot, kiállítást, filmklubot , de nyitottak vagyunk más ötletekre is. Amennyiben Te is szeretnél teremtésvédelemmel kapcsolatos programot rendezni az idei OT-n, örömmel várjuk a jelentkezésedet a koordinátornál.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...