2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)
7045 Györköny, Fõ u. 80. címen található Szekszárd Körzet Györkönyi imaház kívülrõl

GYÖRKÖNYI METODISTA CENTENÁRIUM – ÚJ KEZDETEK

100 éves idén a Györkönyi Metodista Misszió! A centenárium részeként augusztus 22-én vasárnap a Györkönyi Metodista Imaház ad helyet a hagyományos dél-dunántúli regionális metodista csendesnapnak. Szeptember első hétvégéjén pedig majd újra Györkönyben lesznek a férfi csendesnapok. Minden alkalomra szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Hálásak vagyunk, hogy Urunk Istenünk egy évszázadon keresztül megtartotta ezt a helyet, és ma is része lehet a lelki megújulásnak, az evangélium által. Örömteli fejlemény, hogy július 1-től a györkönyi imaháznak újra vannak lakói: a szekszárdi metodisták az elmúlt évben a szekszárdi Felemelő Szolgálattal kezdtek el együttműködni, akik most júliustól a györkönyi házat vették használatba. Három gondozott és támogatott költözött be, akik életvitelszerűen élnek itt. Isten áldása legyen életükön, és legyen a Lélek által felemelés, megújulás és gyógyulás.

Hálásak vagyunk az Országos Családi Tábori gyűjtésnek is, amelynek záróistentiszteletén mintegy 190 ezer forint gyűlt össze persely adományként a györkönyi misszió és imaház javára.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...