2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

HÁROM ÉV UTÁN ÚJRA VOLT CSALÁDI TÁBOR

Eredetileg 2020 nyarán rendezte volna meg a metodista egyház a 21. Országos Családi Táborát, ám a vírus helyzet miatt a tábor egy évvel elhalasztásra került: 2021 nyarán, az idei első metodista táborok között június 23-27. között az adventista egyház balatonlellei konferencia központjában valósult meg az országos jellegű többgenerációs találkozó.

Az esték során metodista lelkészek tartottak evangélizációt (Gyurkó Donát, Kurdi Zoltán, Sztupkai Kristóf, Hajduné Csernák Erzsébet), a délelőttök során pedig meghívott vendégek (Szabó Iván, Jóföldi Endre, Hajdu Zoltán Levente) segítségével bontakozott ki számunkra Isten terve a megújulás alapvető bibliai jelentőségéről, amelyeket kicsoportokban dolgoztunk fel. Két délután Hernando Montana atlantai metodista testvér vezetett szemináriumot a tanítványságról. A tábor záróistentiszteletén dr. Khaled A. László szuperintendens szolgált, az úrvacsorai közösséget Vigh Bence vezette.

A táborban, amelynek főszervezője Csernák Dávid volt, több mint 130 fő vett részt. A 21. Országos Családi Tábor megvalósítását a metodista Connexio és a Bethlen Gábor Alapkezelő is támogatta.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

BÚCSÚ RAFFAEL ISTVÁNTÓL

Szomorú szívvel adunk hírt róla, hogy Nagyszombat délutánján, március 30-án, az Úr magához szólította értékes ...