2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)
smart

KÖZÖNSÉG HELYETT KÖZÖSSÉG – NYITÁS ÓBUDÁN

Az elmúlt héten az Óbudai Metodista Gyülekezet elöljárósága a „közönség helyett közösség” mottóval a nyitás lépéseit határozta el. „Egyre inkább az újranyitás felé halad az országunk, lazult a kijárási korlátozás, nyitottak a teraszok, és védettségi igazolvánnyal is egyre több szolgáltatás érhető el. A nyitási folyamatok bővülésében bízva, szeretnénk a közösségi életünket is újranyitni, és ezért néhány közösségépítő felhívást tenni.” – fogalmazott a gyülekezet lelkipásztora Vigh Bence.

A nyitás jegyében május 16-án keresztelői istentisztelet lesz a gyülekezetben (már május 2-án is sor került keresztelésre). Május 23-án Pünkösdvasárnap mindenkit biztat az Óbudai Gyülekezet, aki teheti, jöjjön el és ünnepeljük együtt a Szentlélek kiáradását, az egyház születését. Másnap Pünkösdhétfőn, május 24-én gyülekezeti kirándulást szerveznek.
 
Előreláthatóan június 20-án majd a hagyományos nyáreleji „kerti party” is meg lesz szervezve, amelyen a gyülekezet elbúcsúzik Vadászi Dániel teológus hallgatótól, aki majd a Szekszárdi Körzetben folytatja szolgálatait.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KERESZTÉNY-ZSIDÓ TANÁCS

Május 22-én tartotta éves közgyűlését a Keresztény-Zsidó Tanács. Dr. Székely János püspök meghívására a KZsT ...