2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ÜLÉSEZETT A MISSZIÓS TANÁCS – KÉSZÜLÜNK A CSALÁDI TÁBORRA

Május 7-én péntek délután tartott ülést a Missziós Tanács, amelyen első alkalommal vett részt az egyház áprilisban megválasztott új média felelőse, Sztupkai Marcell. A Missziós Tanács foglalkozott az aktuális iskolai és média kérdésekkel is, de a legfontosabb napirendi pont a június 23-27. közötti időpontra tervezett Országos Családi Tábor volt. Csernák Dávid főszervező beszámolt róla, hogy eddig mintegy 130 fő jelezte részvételét, és ezzel lényegében betelt a balatonlellei adventista üdülőhely (a képen).

A tábor központi témája a megújulás lesz, amit három oldalról járnak körbe a résztvevők: megújulás a közösségben, a vezetésben, és végül a társadalomban. A három fő előadó: Szabó Iván, Jóföldi Endre és Hajdu Zoltán Levente. A Missziós Tanács egyhangú álláspontja szerint, a jelenlegi jogszabályokat is figyelembe, a 18 évnél idősebb résztvevőknek védettségi igazolványt kell majd bemutatniuk.

 

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ZÖLD ÚT A REGIONALIZÁCIÓS EGYHÁZSZERVEZETNEK – GENERÁLKONFERENCIA 3. NAP

A Generálkonferencia 3. napi (április 25.) plenáris ülése két történelmi pillanatot hozott: elfogadtak egy alkotmánymódosítást, ...