2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

VI. PROTESTÁNS CIGÁNYMISSZIÓS KONFERENCIA – MÁRCIUS 6.

A korábbiaktól eltérően, de idén is megrendezzük a Protestáns Cigánymissziós Konferenciát. Sajnos a COVID19 okoz-ta járványhelyzet nem teszi lehetővé az öt protestáns egyház (baptista, evangélikus, metodista, pünkösdi és református) cigánymissziói által szervezett konferencia fizikai megvalósulását, a személyes találkozást, viszont várunk az online térbe minden kedves érdeklődőt. Ezúttal sem földrajzi távolságok, sem épület befogadóképessége nem lehet akadály a részvételben, becsatlakozhat bárki, cigány és nem cigány, aki szomjazik az Úr igéjére, vágyik dicsőítésre, bizonyságtételekre, közös imára és buzdításra.

A VI. Protestáns Cigánymissziós Konferenciára 2021. március 6-án lesz, a vetítés 10.00 órai kezdéssel indul a Reményhír YouTube csatornán: youtube.com/remenyfilmek. A konferencia címe: Imádság krízisben. Ebben a témában láthatunk és hallhatunk imákat, dicsőítő énekeket, bizonyságtételeket és bátorító igei gondolatokat cigány testvéreink tolmácsolásában.

Ez a találkozó a cigánymissziók egyik legfontosabb, legtöbb embert megszólító eseménye. Az előző öt konferencián is szabadon alkottak egy közösséget cigányok és nem cigányok. Az összefogás hatással van sokak életére, az egész társadalom javát és Isten országának építését szolgálja. Mindenkit szeretettel várunk a VI. Protestáns Cigánymissziós Konferenciára!

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...