2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

HOLNAP KEZDŐDIK A 20. ORSZÁGOS CSALÁDI TÁBOR


Július 4-8. között újra Balatonszemesen lesz egyházunk Országos Családi Tábora. A szuperintendens szavaival köszöntjük a résztvevőket: „1997-ben Csillebércen találkoztunk első alkalommal, hogy családban ünnepeljük együtt az Isten Igéjét, ahol Ő megszólíthat minden generációt, és együtt dönthetünk Jézus mellett. Csodálatos dolog látni, hogy a metodista egyház immár több mint két évtizede kiáll a családok mellett. Több ezer résztvevője volt a 20 év alatt táborainknak, amely így a leghosszabb és legnépszerűbb evangélizációs sorozatunk! Sok különleges pillanata volt ennek az időnek. 1998-ban Szolnok-Tiszaligeten ünnepeltük a 100 éves magyar metodizmust, 2018-ban pedig már 120 évet jubilálunk itt Balatonszemesen.”

Közben felnőtt egy nemzedék, akik ma már köztünk szolgálják az Urat. Különleges áldás ez. Ezékiel próféta az újjászületés, újraéledés biztató ígéretében arról is beszél, hogy a megújuló közösségnek egy Pásztora lesz, az isteni rendelkezéseket megtartják, és örökkévaló Szövetség jön létre, amely nemzedékeket köt össze: „ott laknak ők, fiaik és unokáik örökre” (Ezékiel 37,25).

Az idei tábor célja, hogy szolgálatunkat felfedezzük, vagy újra megtaláljuk és abban Isten Lelke által megerősödjünk. Hangolódjunk rá Isten szolgálatra hívó szavára imádságban, dicséretben és a szent Igében, hogy így életre kelve induljunk tovább az előttünk álló úton!

Szeretettel A táborvezetők nevében:

Dr. Khaled A. László

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...