2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

MAGYARORSZÁGRA LÁTOGATOTT A CSENDES PERCEK NEMZETKÖZI IGAZGATÓJA


Egyházunk vendégeként Magyarországra látogatott Tia Runion az Upper Room Ministries (Csendes Percek Kiadó) nemzetközi kapcsolatok igazgatója. 2018. május 4-én találkozott dr. Khaled László szuperintendenssel és Csernák Istvánnal és Évával, a Csendes Percek szerkesztését ellátó munkatársakkal. Tájékoztatást adott az Upper Room széleskörű nemzetközi szolgálatáról, különösen a 33 nyelven és csaknem száz országba eljutó áhítatos füzet (magyarul Csendes Percek) hatásáról. A szuperintendensi találkozó után a Csendes Percek munkatársaival (Szili Anna, Csontos Ivett, Vadász Zsuzsa, Forrai Rege, Bozsóki Zoltán) ült le tájékozódó beszélgetésre. A nemzetközi iroda részéről elismerte a magyar kiadvány szolgálatát, és sok gyakorlati kérdés átbeszélésére is sor került.

Szombaton egy egész napos nagyon értékes áhítat-író képzést tartott a Magyarországi Metodista Egyház központi épületében 14 résztvevő számára. Reménységét fejezte ki, hogy ez a képzés segít abban, hogy minél több magyar nyelvű áhítat kerüljön be a Csendes Percekbe, és angol nyelven a nemzetközi kiadványokba. Tia vasárnap az ünnepélyes (keresztelői, anyák napi) óbudai istentiszteleten vett részt, majd a hét elején tovább utazott Németországba, ahol a szerdán kezdődő nemzetközi metodista fesztiválon tart áhítat-író képzést.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

IMÁDKOZÓ KÜLDÖTTEK A CHARLOTTE-I LÖVÖLDÖZÉS UTÁN

A Generálkonferencia április 29-én szüneteltette a törvényhozási munkát, miután megtudta, hogy több rendfenntartó tisztet lelőttek, ...