2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

KEGYELEMBŐL VAN ÜDVÖSSÉGETEK – KÖRZETI KONFERENCIA VOLT BUDAKESZIN


10 nappal ezelőtt tartotta a Budakeszi Körzet éves konferenciáját, ahol Szuhánszky Gábor vezető lelkész ezekkel a szavakkal kezdte meg beszámolóját: „Csodálatos módon vesz körül bennünket Isten szeretete és azon kívül, hogy mi e kegyelmet hit által elfogadjuk, anélkül, hogy mi ügyeskedve együttműködni akarnánk, bár nem akaratunk ellenére és ellenállhatatlanul, megélhetjük a cselekvő Isten kegyelmes tetteit, ajándékait.” A 2017-es évre visszatekintve elhangzott, hogy 5 keresztség, 4 temetés, 4 esküvő volt a körzetben, és 2 személy lett hitvalló tag.

A beszámolók kitértek az imakörökre, a gyermekmunkára, a kollégiumi órákra és bibliaórákra, a bővülő templomi koncertekre és az épülő marosvásárhelyi partnerkapcsolatra. Újdonság, hogy rövidesen képzőművészeti kiállításra is lehetőség nyílik a templomtérben, elsőként Ajtonyi Jánosné postumus kiállításával (amelyre Texasban már sor került). A közgyűlésen a soproni misszió képviselői is részt vettek. Az évi konferenciai küldöttnek dr. Jerkovich Gyula, pótküldöttnek Zsindely Zsolt lett megválasztva. A körzet laikus elöljárója Bornai Róbert lett.

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

IMÁDKOZÓ KÜLDÖTTEK A CHARLOTTE-I LÖVÖLDÖZÉS UTÁN

A Generálkonferencia április 29-én szüneteltette a törvényhozási munkát, miután megtudta, hogy több rendfenntartó tisztet lelőttek, ...