2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ELINDULT A SOLA RÁDIÓ – PROTESTÁNS RÁDIÓ BUDAPESTEN


&Elindult a SOLA Rádió – Budapest legújabb közösségi rádiója. 101,6 MHz frekvencia. Műsor terveink az emberek konkrét helyzeteire, napi tennivalóira, erkölcsi kérdéseire adnak válaszokat, modelleket, gondolatokat, és mindezt a keresztény hit és értékrend alapján. Széles körben bemutatjuk a reformáció kezdetének és folyamatának egyházi, vallási, és az élet minden területét érintő értékeit, amelyek felkészíthetnek bennünket arra, hogy hű és elkötelezett polgárai lehessünk Isten országának, amelynek eljöveteléért minden keresztény együtt imádkozik immáron kétezer esztendeje. A SOLA Rádió célja a magvetés, a média evangélizáció, amely segít folytatni, vagy újrakezdeni a re-formációt, egyedül Isten akaratának megfelelően.&

FELADATUNK A MAGVETÉS

Aztán sok mindenre tanította őket példázatokkal: &Íme, kiment a magvető vetni, és vetés közben néhány mag az útfélre esett, aztán jöttek a madarak, és felkapkodták. Mások sziklás helyre estek, ahol kevés volt a föld, és azonnal kihajtottak, mert nem voltak mélyen a földben; de amikor a nap felkelt, megperzselődtek, és mivel nem volt gyökerük, kiszáradtak. Mások tövisek közé estek, és amikor a tövisek megnőttek, megfojtották őket. A többi pedig jó földbe esett, és termést hozott: az egyik százannyit, a másik hatvanannyit, a harmadik harmincannyit. Akinek van füle, hallja!&( Máté evangéliuma. 13,3-19)

AZ IGAZSÁG SOHA NEM VÉSZ EL

Keressétek az URat, amíg megtalálható! Hívjátok segítségül, amíg közel van! Hagyja el útját a bűnös, és gondolatait az álnok ember! Térjen az ÚRhoz, mert irgalmaz neki, Istenünkhöz, mert kész megbocsátani. Bizony, a ti gondolataitok nem az én gondolataim, és a ti utaitok nem az én utaim – így szól az ÚR. Mert amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én utaim a ti utaitoknál, és az én gondolataim a ti gondolataitoknál.

Mert ahogyan az eső és a hó lehull az égből, és nem tér oda vissza, hanem megöntözi a földet, termővé és gyümölcsözővé teszi; magot ad a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek, ilyen lesz az én igém is, amely számból kijön: nem tér vissza hozzám üresen, hanem véghezviszi, amit akarok, eléri célját, amiért küldtem. Bizony, örömmel jöttök ki, és békességben vezetnek benneteket. A hegyek és a halmok vígan ujjonganak előttetek, és a mező fái mind tapsolnak. A tövis helyén ciprus nő, a csalán helyén mirtusz nő. Az ÚR dicsőségére lesz ez, örök jelül, amely nem pusztul el. (Ézsaiás könyve 55,6-13)

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AZ ISTENBEN BÖLCS FÉRFI – MEGHÍVÓ FÉRFI HÉTVÉGÉRE MOSONMAGYARÓVÁRRA

„A bölcs férfi erős, és a tudós ember nagy erejű.” (Péld 24,5) – Április utolsó ...