2019. évi jeligénk
„Az ajtó előtt állok, és zörgetek!”
(Jelenések 3,20)

ALPHA KURZUS INDULT MA ÓBUDÁN


Az Óbudai Metodista Gyülekezet és az egyik kerületi plébánia idén ősszel is együtt kezdte el az Alpha Kurzust. A ma induló találkozó sorozatra készülve az alábbi imádságot olvashattuk a kiscelli levlistán: „Hálát adunk neked, Mennyei Atyánk, hogy ismét Alpha kurzust indíthatunk itt, Óbudán, közösen. Megváltó Jézusunk! Benned bízunk, és Rád tekintünk, aki lehajoltál hozzánk, életedet, idődet és szenvedésedben irgalmadat ajándékoztad nekünk. Te kiválasztottad, majd szétküldted tanítványaidat a világban, hogy hirdessék az örömhírt, és megismertessenek Téged az emberekkel. Te ma is kiválasztasz &emberhalászokat&, szeretetteljes szolgálatra hívod meg őket. Dicsőség és hála neked, Urunk, mert most is itt vannak, akiket meghívtál: jelen vannak Benned és általad, és készek szolgálni Téged. Köszönjük, Urunk, hogy a Te akaratodból és a Neked szentelt segítői akaratokkal 12 héten át heti egy estét adhatnak Neked és olyan embertársaiknak, akik megismerni vágynak Téged! Gyermeki szívvel kérünk, hogy tölts el minket bátorsággal és állhatatossággal, hogy merjük időnket, energiánkat, figyelmünket, kitartásunkat és legjobb tudásukat adni Érted.”< br>
Urunk, Jóságos Atyánk! Szólítsd és hívd azokat, akiknek leginkább szükségük van Rád! Segítsd őket döntésükben, hogy jelentkezzenek az Alphára, és kísérd őket végig a kurzuson! Adj szívükbe bizalmat, mutasd meg nekik fogyhatatlan szeretetedet, igazságodat és örömödet. Szentlelked által vezesd a kurzus segítőit, hogy megtalálják a megfelelő, szelíd szavakat és tetteket, melyekkel közelebb viszik Hozzád a meghívott vendégeket! Áraszd kegyelmedet az Alpha vendégeire, és a kurzus során segítőként, előadóként vagy hátteresként közreműködők munkájára.

Azért imádkozunk, Mennyei Atyánk, hogy az Alpha sikeres legyen, és meghozza gyümölcsét. Szentlelked által növekedjék a Te országod, és mindez a Te nagyobb dicsőségedre szolgáljon! Jézus Krisztus, a Te Fiad által. Ámen!

Önnek mi a véleménye?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AJÁNDÉKAINK SZERINT SZOLGÁLUNK – METODISTA INTÉZMÉNYVEZETŐI TALÁLKOZÓ

„Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, úgy ...